Revista ALbatros

Gjithcka që ju duhet është ketu…


Leave a comment

Shprehje fantastike nga legjenda e modes Coco Chanel

moda

#Moda nuk është diçka që ekziston vetëm në veshjet. Moda është në qiell, në rrugë, Moda ka të bëjë me idetë, mënyrën se si jetojmë, çfarë po ndodh.

#Një vajzë duhet të jenë dy gjëra: me klasë  dhe e mrekullueshme .

#Për të qenë e pazëvendësueshme duhet gjithmonë të jeni  ndryshe.

#Moda është arkitekturë: ajo është një çështje me përmasa.

#Luksi  duhet të jetë rehati, përndryshe nuk është luks.

#Moda bëhet për t’u bërë jo i modës.

#E kam  shpikur jetën time, duke marrë të mirëqenë se çdo gjë që unë nuk e pëlqeja do të kishte të kundërtën, të cilat unë do ta doja.

#Disa njerëz mendojnë se luksi është e kundërta e varfërisë. Nuk eshte. Ajo është e kundërta e vulgaritetit.

#Ka njerëz të cilët kanë para dhe njerëz të cilët janë të pasur.

#Gratë kanë qenë gjithmonë ato me të fortat në botë. Burrat janë gjithmonë duke kërkuar nga gratë  një jastëk të vogël për të vënë kokat e tyre .Ata janë gjithmonë të malluar për nënën që i mbante ata si foshnje.

Advertisements


Leave a comment

Shprehjet më të bukuar nga njerëzit e famshëm për modën

moda

1-Moda nuk është diçka që ekziston vetëm në veshje. Moda është në qiell, në rrugë, modës ka të bëjë me idetë, mënyrën se si jetojmë, çfarë po ndodh. Coco Chanel

2-Moda është   veshja në bazë të asaj që është në modë. Stili është dicka më shumë , ka të bëj me të qenit vetvetja . Oscar de la Renta

3-Moda zbehet, vetëm stili mbetet i njëjtë. Coco Chanel

4-Ju nuk  e mësoni stilin duke parë  njerëzit në një pistë. Moda ndodh çdo mëngjes kur zgjoheni. Shalom Harloë

5-Nëse vishni rroba që nuk ju përshtaten, ju jeni një viktimë e modës. Ju duhet të veshin rroba që të bëjë që ju duken më të mirë. Vivienne Westwood

6-Unë thjesht  e dua modën. Unë mendoj se ajo shpreh kush je. Lindsay Lohan

7-Që kur kam qenë e vogël , shprehja artistike  e cila përfshinte modën më  ka frymëzuar mua. Kjo është një mënyrë për të komunikuar me  veten. Maria Sharapova

8-Moda duhet të jetë një formë  ikje nga realiteti, dhe jo një formë e burgimit. Alexander McQueen

9- Moda duhet të të jetë eleganc dhe zbavitje. Twiggy

10-Moda është mbi të gjitha lumturi. Është argëtim. Eshte e rëndësishme. Por nuk është ilaç. Donatella Versace


Leave a comment

Thëniet më të mira për modën nga Victoria Beckham

 

victoria-beckham

1-Më pëlqen të bëjë më të mirë të asaj që unë kam. Unë nuk jam një supermodele. Unë nuk jam një make up  artiste. Unë jam një grua e vërtetë. Victoria Beckham

2-Unë e dua modën, e dua ndryshimin e  stilit  tim, flokët ,grim time dhe çdo gjë që kam bërë në të kaluarën me  ka bërë mua  ajo që jam tani. Jo gjithkush e pëlqen ate  që bëj, por kur  shoh pas dhe kjo më bën të buzëqesh.  Victoria Beckham

3-E kam dashur gjithmonë  modën që kur isha një fëmijë dhe  përshtatia  uniformat e mia  te shkolles. Victoria Beckham

4-Më pëlqen një burrë që mund të jetë një mik i vërtetë,qe  ka një sens të mirë të humori, një palë këpucë të mira dhe një kartë ari të shëndetshme.  Victoria Beckham

5-Unë jam shumë realiste. Unë i di kufijtë e mi – Unë e di atë fushe  që unë jam e mirë dhe aty ku unë nuk jam e mirë. Victoria Beckham

6-Kur une  kam filluar në modë, çdo gjë duhej të ishte shumë e strukturuar ,e   shtrënguar dhe kontrollin, kurse  tani unë kam arritur në një pikë ku unë mendoj se – unë mund të vesh një gëzof me kapuç të madh, që mund të jetë mjaft i mrekullueshëm. Kjo është një pikë kthese për mua.

Victoria Beckham