25 thënie për suksesin që do ju frymëzojnë

sukses

1- “Kam humbur më shumë se 9000 goditje në karrierën time. Kam humbur 300 ndeshje. 26 herë më është besuar goditja e fitores dhe e kam humbur. Kam dështuar herë pas here në jetën time. Dhe kjo është arsyeja përse ia kam dalë” – Majkëll Xhordan

 

2-“Udhëtimi i një mijë miljeve nis me një hap të vetëm” – Lao Tzu

 

3. “Nëse mendon që mundesh ke të drejtë, nëse mendon që nuk mundesh, ke të drejtë” – Henry Ford

 

4-“Pyetja nuk është se kush do të më lejojë; pyetja është kush do të më ndalë” – Ayn Rand

 

 1. “Nuk ka rëndësi sa ngadalë ecën, sa kohë që nuk ndalesh” – Konfuci

 

 1. “Shanset në biznes janë si autobusët. Gjithmonë pritet të vijë një tjetër” – Richard Branson

 

 1. “Pyetja nuk është se kush do të më lejojë; pyetja është kush do të më ndalë” – Ayn Rand

 

 1. “Besoj se mundesh, dhe do të kesh bërë gjysmën e rrugës”-Theodore Roosevelt

 

9 .“Personi i vetëm që jeni të destinuar të bëheni, është personi që ju vetë vendosni të bëheni. “ -Ralph Waldo Emerson

 

10 .“Ajo që ne arrijmë së brendshmi, do të ndryshojë realitetin e jashtëm.”-Plutarku

 11. “Ose ti e komandon ditën tënde, ose dita jote të komandon ty.”-Jim Rohn

 

12 .“Hakmarrja më e mirë është suksesi i madh.” -Frank Sinatra

13.“Mënyra se si të fillosh është që të lësh fjalet dhe t’ia nisësh punës.”-Walt Disney

 

 1. “Një person që nuk ka gabuar asnjëherë, nuk ka provuar asnjëherë një gjë të re.” -Albert Einstein

 

 1. “Ne nuk mund të ndihmojë të gjithë, por të gjithë mund të ndihmojmë dike.” -Ronald Reagan

 

 1. “Çfarëdo lloj gjëje që mendja e njeriut mund ta konceptojë dhe besojë, ajo mund edhe ta arrijë.”-Napoleon Hill

 

 1. “E vetmja mënyrë për të bërë dicka të mëdha është që ta doni atë që bëni” -Steve Jobs

 

 1. Çdo ëndërr e madhe fillon me një ëndërrimtar. Gjithmonë mbajeni mend, ju keni brenda jush forcë, durim dhe pasion për të arritur yjet dhe për të ndryshuar botën.” /Harriet Tubman

 

 1. “Disa gjëra jua kap syri, por ndiqni vetëm ato që jua kap zemra.” – Proverbë Indiane

 

 1. Nëse diçka është mjaftueshëm e rëndësishme, edhe nëse shanset janë kundër jush, duhet eqë gjithësesi ta bëni atë. – Elon Musk

 

 1. Unë vetëm nuk mund ta ndryshoj botën, por unë mund të hedh një gur në ujë, për të krijuar shumë valë. -Nënë Tereza

 

 1. “Njerëzit që thonë se dicka nuk mund të bëhet, nuk duhet të ndërpresin ata që po e bëjnë atë.” -George Bernard Shaw

 

 

 1. “Ne jemi pikërisht ajo që bëjmë vazhdimisht. Prandaj, përsosmëria nuk është një veprim, por një zakon.” – Aristoteli

 

 1. “Ngjit shkallën e parë të besimit. Nuk të duhet ta shohësh të tërë shkallën, vetëm ngjit shkallën e parë.” – Dr. Martin Luther King Jr.

 

 1. “Nëse e keni mendjen tek ato që keni në jetë, do të keni gjithmonë më shumë. Nëse e keni mendjen tek ato që nuk keni në jetë, do të keni gjithmonë pak.” -Oprah Winfrey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements