Revista ALbatros

Gjithcka që ju duhet është ketu…

Sekreti i nje martese te lumtur…

Leave a comment

marry

 

Si te kesh një martesë të lumtur ?

  1. Mos u bë xheloz/e  për partnerin/en. Xhelozia është e dëmshme  ty dhe lidhjen tënde
  2. Mos debatoni me tone të larta dhe mos u grindni për gjëra të vogla.
  3. Mos kritiko (kur doni të bëni një kritik  përpiquni të thoni një kompliment para se ta kritikoni partnerin/en).
  4. Mos kërkoni ta ndryshoni karakterin e partnerit. Pranoje tjetrin ashtu sic është ,me të mirat dhe difektet  e tij .
  5. Tregohuni i/e sjellshëm ,i/e dashur dhe përkraheni partnerin gjithmonë.
  6. Vlersojeni njëri-tjetrin dhe lavdërojeni për cdo arritje që ai/ajo ka.
  7. Bëhuni i paparashikueshëm. Bëni surpriza  dhe dhurata.Tregohuni i vëmendshëm me gjeste të vogla.
  8. Kaloni kohë së bashku (p.sh.bëni lojra dhe aktivitete sportive së bashku ,dilni shëtitje ,filloni një kurs kërcimi etj.)
  9. Lexoni një libër rreth problemeve martesore.
Advertisements

Author: revistaalbatros

Revista ALBatros  është nje  revistë që i dedikohet te gjitha moshave . Ajo ka rukrika të shumëllojshme. Në këtë revistë do të gjeni artikuj nga të gjitha fushat dhe për të gjitha moshat . Rubrikat tona i dedikohen femrave, meshkujve, adoleshentëve , të rinjve , të moshuarve  dhe studentëve. Temat që ne trajtojmë  lidhen me shëndetin, ushqimin, gatimin  modën, veshjet ,keshilla bukurie ,suksesin , dashurinë, nënat e reja , martesa dhe dashuria ,miqësia , kuriozitete, fakte dhe informacione te shumëllijshme, aforizma dhe shprehje të bukura, art, libra , filma, materiale motivuese  dhe nje kategori dedikuar njerëzve të famshëm.  Revista AlBatros është  unike në llojin e saj .Në të do të gjeni informacione  të vecanta që do t’ju  përmirësojnë jetën tuaj. Shkrimet tona janë informuese , edukuese , motivuese dhe argëtuese.  Jeni të mirëpritur të gjithë ju lexues të bëheni pjesë e kësaj reviste duke shtuar komentet tuaja në shkrimet tona .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s