Revista ALbatros

Gjithcka që ju duhet është ketu…

Mendimet që ti ke pecaktojnë rrjedhën e jetës tënde…

Leave a comment

mendime-pozitive

Është shumë e rëndësishme që të jesh një njeri pozitiv. Një person i qeshur dhe optimist përballon cdo situate me të cilën haset në jetë . Jeta është shumë e shkurtër për ta kaluar me mërzitje ,urrejtje , zili ,xhelozi ,pesimizëm  dhe ankesa. Është thelbësore për shëndetin tënd  fizik dhe mendor që të jesh një individ optimist  dhe entuziast . Nga entuziazmi  vijnë gjërat e  bukura dhe të mëdha.  Nëse mban një  qendrim pozitiv ndaj problemeve  ato nuk të prekin personalisht dhe shpesh ato zhduken vetvetiu.


Ti je i aftë të mendosh pozitivisht dhe negativisht . Zgjedhja është  e jotja.  Pozitiviteti sjell pozitivitetin. Nëse ti lejon problemet të kalojnë pa të prekur ti je një person me një forcë shumë të madhe shpirtërore .Se si reagon ndaj problemeve dhe sfidave që ke në jetë tregon personalitetin dhe karakterin tënd . Një njeri me karakter të fortë di t’i jap zgjidhje problemeve  në mënyrë të shpejtë dhe efikase . Ai  i merr problemet si dicka normale dhe të domosdoshme në jetën e tij. Ai di të përballoj  sfidat e jetës me optimizëm dhe kurajo.


Kur mendja është e kthjellët dhe  e qetë edhe vendimet që ne marrim  janë të vlefshme . Një mendje  e kthjellët  arsyeton në mënyrë racionale  dhe të saktë. Ajo i analizon  gjërat dhe jep përgjigjen  e duhur në cdo rrethanë . Mendimet që ti ke pecaktojnë  rrjedhën e jetës tënde.  Fillo të kontrollosh mendimet e tua. Merr kontrollin  e mendjes tënd.

Arjola. A

Advertisements

Author: revistaalbatros

Revista ALBatros  është nje  revistë që i dedikohet te gjitha moshave . Ajo ka rukrika të shumëllojshme. Në këtë revistë do të gjeni artikuj nga të gjitha fushat dhe për të gjitha moshat . Rubrikat tona i dedikohen femrave, meshkujve, adoleshentëve , të rinjve , të moshuarve  dhe studentëve. Temat që ne trajtojmë  lidhen me shëndetin, ushqimin, gatimin  modën, veshjet ,keshilla bukurie ,suksesin , dashurinë, nënat e reja , martesa dhe dashuria ,miqësia , kuriozitete, fakte dhe informacione te shumëllijshme, aforizma dhe shprehje të bukura, art, libra , filma, materiale motivuese  dhe nje kategori dedikuar njerëzve të famshëm.  Revista AlBatros është  unike në llojin e saj .Në të do të gjeni informacione  të vecanta që do t’ju  përmirësojnë jetën tuaj. Shkrimet tona janë informuese , edukuese , motivuese dhe argëtuese.  Jeni të mirëpritur të gjithë ju lexues të bëheni pjesë e kësaj reviste duke shtuar komentet tuaja në shkrimet tona .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s