Revista ALbatros

Gjithcka që ju duhet është ketu…

Jeto jetën tende dhe ec perpara.

Leave a comment

lion

“Në qoftë se  nuk mund të fluturosh atëherë vraponi ,  në qoftë se nuk mund të vraponi  atëherë ecin, në qoftë se nuk mund të ecin atëherë zvarrituni , por çdo gjë që beni ,duhet  të  ecni  përpara.” Martin Luther King

 

Ti 

PO ti . EC përpara. Beso tek  veten jote . Behu  trim.Ji vetvetja . Qëndro i fortë. Mos u dorzo kurre . Mos  hiqë dorë.  Përqëndrohu. Jeto ëndrrën tuaj .

Jeto  jetën tende  dhe ec perpara. 

Advertisements

Author: revistaalbatros

Revista ALBatros  është nje  revistë që i dedikohet te gjitha moshave . Ajo ka rukrika të shumëllojshme. Në këtë revistë do të gjeni artikuj nga të gjitha fushat dhe për të gjitha moshat . Rubrikat tona i dedikohen femrave, meshkujve, adoleshentëve , të rinjve , të moshuarve  dhe studentëve. Temat që ne trajtojmë  lidhen me shëndetin, ushqimin, gatimin  modën, veshjet ,keshilla bukurie ,suksesin , dashurinë, nënat e reja , martesa dhe dashuria ,miqësia , kuriozitete, fakte dhe informacione te shumëllijshme, aforizma dhe shprehje të bukura, art, libra , filma, materiale motivuese  dhe nje kategori dedikuar njerëzve të famshëm.  Revista AlBatros është  unike në llojin e saj .Në të do të gjeni informacione  të vecanta që do t’ju  përmirësojnë jetën tuaj. Shkrimet tona janë informuese , edukuese , motivuese dhe argëtuese.  Jeni të mirëpritur të gjithë ju lexues të bëheni pjesë e kësaj reviste duke shtuar komentet tuaja në shkrimet tona .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s